!
Ekstremværet gir endringer i renovasjonstenesta

Slik blir renovasjonshåndteringen under «Ingunn».

Med de varslede værmeldingene ser vi at det ikke vil være forsvarlig å drifte renovasjonstjenesten som normalt hele uken.

Med de varslede værmeldingene ser vi at det ikke vil være forsvarlig å drifte renovasjonstjenesten som normalt hele uken.

Renovasjon

Vi ber innbyggerne om å merke seg følgende når det gjelder avfallsinnsamling denne uken:

  • Onsdag: vi tar sikte på å komme i mål med innsamlingen før været gjør det vanskelig. Etter tømming legger renovatørene dunken på siden, med hjula opp. Dersom vi må bryte før fullført rute, følger vi opp med informasjon til de som eventuelt blir påvirket av dette.
  • Torsdag: all innsamling innstilles. De som normalt skal ha avfallstømming torsdag, får i stedet avfallet tømt lørdag. Vi ber om at disse setter ut dunk fredag kveld, slik at den er klar til vi starter opp lørdag morgen kl 06.
  • Fredag: innsamlingen vil gå som normalt.

Miljøstasjonar

  • Bingsa Miljøstasjon held stengt Onsdag
  • Breivika Miljøstasjon held stengt Onsdag

Vi vil på generelt grunnlag be folk om å utsette turen til miljøstasjonen til været har roet seg. Følg gjerne med på våre websider eller facebook for videre oppdateringer. Vi minner ellers om å sikre alle løse gjenstander og samarbeide om utsetting og innhenting av dunker.

Vi oppfordrer også alle om være på tilbudssiden mot naboen. Det er mange som setter pris på hjelp.